torstai 12. joulukuuta 2013

Tervetuloa!

Hei ja tervetuloa blogiini. Tästä alkaa matkani Pohjalaistalon emännäksi. Taloa ei vielä ole, mutta kuumeinen etsintä on jo käynnissä. Talo tulee olemaan minulle pakopaikka, linna, projekti, pesä ja lämminhenkinen koti, jonne on aina mukava palata. Ovet tulevat aina olemaan auki ja pannu kuumana sukulaisille, kummilapsille ja ystäville. Ajatuksena olisi, että vaikka taloa ei vielä ole niin esineiden kerääminen alkaa kuitenkin nyt. Laittelen kuvia sitä mukaan mitä ikinä ihastuttavia aarteita löydän, myös kunnostettavat tavarat ja DIY kuuluu tietenkin asiaan. Remontointia vanhan talon perinteitä kunnioittaen ja rakkaudella rapsutellen toivon että saan jonkin vanhemman talon henkiin, ja jos se on jo ns. "pilalle rempattu liian moderniksi niin sitä palautetaan siihen alkuperäiseen henkeen.

4 kommenttia:

  1. Heissan! Mielenkiintoinen blogi löydetty ja mukaan jääty. Mukavaa kun meitä pohojalaista rakennusperinnettä arvostavia alkaa olemaan kokoajan vain enemmän täällä blogimaailmassa. :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä niin :) Täällä mun on hyvä ruokkia omaa tuskaani toisten blogeissa :) Päivä nykyään alkaa siitä että kuppi kahvia kätöseen, kone auki.. tsekataan blogit ja katotaan mitä kukakin on tänään tehny. Seuraavaksi katotaan etuovi.com tarjonta jos jotain tahtois mennä katsomaan oikein paikan päälle. Olen löytäny 2 oikein ihanaa mut työmatka olis reilun tunnin suutaansa ni se vähä syö naista :( varsinkin kun tekee kolmivuorotyötä sairaalassa niin ei oikein nappaa yövuoron jälkeen lähtee ajeleen niin kauas... Mut kattelaan rauhas :)

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa mahtavalta! Toivottavasti unelma toteutuu!!

    VastaaPoista
  4. Kiitos Anna ja tervetuloa :) Etsintä käy edelleen kuumana :D

    VastaaPoista